Suzanne Palmen RL
 
Coaching & Loopbaanadvies

Maak tot 30 september 2019 nog gebruik van het gesubsidieerd loopbaanadvies voor Rijsambtenaren!! Dit is een kosteloos loopbaanadvies, dus pak deze mogelijkheid om er nu eens echt mee aan de slag te gaan zonder dat het je iets kost.(kijk onderaan deze pagina voor de link met alle info).


Welkom !

Als registerloopbaanadviseur begeleid ik mensen in hun persoonlijk leiderschap; in het maken van passende loopbaankeuzes en bij het verhogen van hun persoonlijke effectiviteit. Ook adviseer ik werkgevers over mobiliteit en het "spotten",  managen, ontwikkelen, binden en boeien van talenten. Voor tijdelijke opdrachten op dit vlak ben ik in overleg beschikbaar. Ik ben werkzaam voor zowel een op een begeleiding als groepen op alle niveaus en in alle sectoren. 

Iedereen heeft talent, alleen heeft niet iedereen zicht op zijn of haar talenten. Als talenten inzichtelijk zijn en er vormt zich een duidelijk beeld van wat belangrijk is in werk en leven, pas dan kan er beter bepaald worden wat je wilt en waar je naar op zoek bent. Wanneer talenten en ambities onderkent en besproken worden is het makkelijker keuzes te maken. Je bepaalt zelf richting en neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen loopbaan. Nu en in de toekomst. Ik sta je graag bij tijdens dit proces. Ik ben CMI-B gecertificeerd, aangesloten bij NOLOC, en werk volgens de daarbij horende gedragscode en klachtenreglement.


Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou zou kunnen betekenen;  Kijk rond en schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen!

Tot snel!

 

Suzanne Palmen 

CMI B gecertificeerd, Noloc geregistreerd, adviseur in veranderende tijden

06-17509210

info@suzannepalmen.nl


http://www.linkedin.com/in/suzannepalmen/Ben jij Rijksambtenaar? maak voor 30 september 2019 nog gebruik van de subsidie voor een loopbaanadvies. Klik op de link voor alle info:  

http://www.loopbaanadvies.aofondsrijk.nl